INOVASI R&D UTM BERTARAF ANTARABANGSA

Rahsia Lebih Jelita, Dengan Mencuci Muka.

Tanpa risau kulit muka rosak, mengelupas atau menipis akibat toksik beracun dan kandungan sintetik melampau yang selalu ‘produk viral’ gunakan

RM159 Promosi

hanya 119

INOVASI R&D UTM BERTARAF ANTARABANGSA

Jadi Cantik Jelita, Dengan Mencuci Muka.

Tanpa risau kulit muka rosak, mengelupas atau menipis akibat toksik beracun dan kandungan sintetik melampau yang selalu ‘produk viral’ gunakan

RM159 Promosi

hanya 119

UNTUK WANITA YANG NAK DAPAT KULIT CANTIK BEBAS MASALAH DENGAN CARA PALING SIMPLE

Dah Jemu Hadapi Ini?

Q

Kulit makin kendur, muncul kedutan dan garis halus

Q

Jerawat lama belum surut, dah naik yang baru

Q

Muka nampak kasar sebab pores besar ketara

Q

Kulit jadi kusam, jeragat susah nak hilang

9 dari 10 wanita terpedaya dengan gimik produk viral yang mungkin mengandungi toksik bahaya dan bahan sintetik melampau yang menjadi penyebab masalah muka berterusan dan semakin teruk

Perhatikan, anda dah banyak belanja cuba bermacam produk, dah lama bersabar. Tapi masih tiada result? BUKAN SALAH SESIAPA, CUMA ANDA BELUM JUMPA CARA.

Age-Reverse [BeuT-Complex™]

Inilah Cleanser Ciptaan UTM Yang Patut Anda Guna

Kerana, sekumpulan pakar telah habiskan lebih 10 tahun di makmal dengan jumlah belanja jutaan ringgit untuk hasilkan BeuT-Complex™ yang begitu cepat meresap. Memberi kesan menakjubkan!

Menggunakan Bahan Aktif Semulajadi Yang Paling Bermutu & Sangat Trending

  • BEE VENOM
  • HYALURONIC ACID
  • ROSELLE EXTRACT
  • TSUBAKI EXTRACT
  • ESSENTIAL OIL

01.

Atasi Penuaan

Kulit kendur dan kedutan akan diatasi oleh bahan aktif ‘Bee-Venom’ secara efektif

02.

Membersih

Kotoran, blackhead, whitehead segera dihilangkan dari liang Pores

03.

Singkir Minyak

Atasi kulit muka berkilat akibat banyak minyak yang bawa masalah

04.

Tiada Jerawat

Cepat kecutkan jerawat dan hilangkan parut tanpa kesan hitam 

05.

Padam Jeragat

Kaya dengan antioksidan yang berkesan pecahkan pigmen jeragat

06.

Cerah Sekata

Masalah kulit kusam diatasi, kulit menjadi bersih total & cerah berseri

01.

Atasi Penuaan

Kulit kendur dan kedutan akan diatasi oleh bahan aktif ‘Bee-Venom’ secara efektif

02.

Membersihkan

Kotoran, blackhead, whitehead segera dihilangkan dari liang Pores

03.

Singkir Minyak

Atasi kulit muka berkilat akibat banyak minyak yang bawa masalah

04.

Tiada Jerawat

Cepat kecutkan jerawat dan hilangkan parut tanpa kesan hitam

05.

Padam Jeragat

Kaya dengan antioksidan yang berkesan pecahkan pigmen jeragat

06.

Cerah Sekata

Masalah kulit kusam diatasi, kulit menjadi bersih total & cerah berseri

trusted

Jalan Paling Selamat Kearah Kulit Yang Bebas Masalah.

Age-Reverse telah memenangi banyak awards bertaraf dunia dan mendapat geran KPT. Dibuktikan berkesan oleh ramai pakar & dijamin selamat oleh Bioeconomy Malaysia, SIRIM serta KKM

trusted

Jalan Paling Selamat Kearah Kulit Yang Bebas Masalah.

Age-Reverse telah memenangi banyak awards bertaraf dunia dan mendapat geran KPT. Dibuktikan berkesan oleh ramai pakar & dijamin selamat oleh Bioeconomy Malaysia, SIRIM serta KKM

Berbeza Dari Apa Yang Anda Sangka.

Prof. Madya Dr. Siti Hamidah telah melakukan uijan invitro dan invivo untuk memastikan Age-Reverse Cleanser betul-betul berkesan dan menandingi premium brand yang terkenal.

NK Age reverse memudahkan rutin harian saya.. “semuanya dalam 1”. Terima Kasih NK Age Reserve. 💕

As Alyssa

Baru 2 minggu pakai NK Age Reverse cleanser..Kulit sentiasa lembab dan lembut je🤩👍
Siti Zulaiha Masdar

Dua minggu lebih pakai cleanser NK kulit rasa lebih segar dan kulit rasa lebih lembap. Ingin mencuba produk NK lain juga kerana serasi dengan kulit saya. Saya akan sokong produk NK, produk yang saya percaya kerana dihasilkan oleh pihak yang dipercayai dan berdaftar.
Fadzilah Husain

Segala puji bagi Allah jumpa produk yang best dan paling penting selamat. Saya ni dulu jenis banyak jerawat pasir kat bawah dagu & skin saya jenis kering jugak. Alhamdullilah.. Produk NK age reverse dengan teknologi Nano saya rasa skin saya semakin sihat, kulit terasa lembab & semakin cerah.. Tahniah Team NK & terima kasih atas produk yang hebat ni.. 😍
Rosliha Mat Joha

Hi Assalamualaikum Dr. Siti Hamidah dan semua teman² yang ada di sini… Tiada apa nak kata melainkan rasa Syukur jumpa Age Reverse Cleanser ni dan sesuai dgn kulit.. baru saja guna 10days.. Lately ni, Miss J rajin sangat nak mai singgah..besar² pula tu…huhu. Masya Allah Tabarakallah paling best now Miss J tang pipi tu cepat surut. Alhamdulillah 💕 Terima kasih buat Dr. dan teams menghasilkan produk terbaik ni..
Cutez Angel

Tentang NKAR yg best nih… menggunakan NKAR cleanser selama 3 minggu++, hasilnya:
🌷Kulit semakin cerah dan glowing
🌷Jeragat semakin pudar
🌷Kulit kusam semakin berseri
🌷Muka rasa lembut, segar dan bersih setiap kali selepas mencuci
Syukur alhamdulillah akhirnya saya bertemu produk yg sangat berbaloi dan yang dicari2 selama ini..❤
Siti Fatimah Ilyah

Hi… Ini la rupa kulit saya paling jujur sekali.. tanpa mekap sebab baru lepas solat, dan tanpa filter. Nampak jerawat dekat kening, hasil stress kerja. Tapi dengan NK Age Reverse Cleanser ni dalam 2 hari sahaja kecut tanpa parut. Kulit terasa lembab walau tanpa moisturizer pun. Siapa tak happy dapat kulit macam ni?
Fadzilah Omar

Assalamualaikum. Syukur dipertemukan dengan NK – Age Reverse. Jatuh cinta dengan sekali guna. 🥰

Rozzita Rahim

Baru 2 minggu guna nk cleanser Dan mist. paling best kulit jd lebih anjal, bersih dan lembut. Makeup pun nmpk lebih flawless…
Noor Lemezan

Assalamualaikum.. Saya berusia 16 tahun mempunyai jerawat pasir.. Alhamdulillah produk ini serasi dengan kulit saya dan nampak perubahan positif.. Thank you Dr. Siti Hamidah & team NK.. Produk NK Age Reverse cleanser sangat berkualiti dan natural.. (gambar ini no edit & no filter) 💗💗
Insyirah Farhana

Dah sebulan guna…terus beli combo takut xde stokJeragat kecil di kedua2 pipi semakin menipis…kulit yg sememangnya sejenis yg kering sudah beransur lembut dan licin…inshaAllah akan kekalkan dan x pandang dah produk lain…tq NK team yg telah mencipta revolusi baru dlm masalah kulit kaum wanita yg semakin meningkat usia ni❤️
HaZjun Hussin

Suka sangat dengan si Nk nie ..bila sudah jatuh cinta …dah tak cari yang lain 🥰. Sebulan dah guna Nk nie banyak perubahan.. walaupun jeragat belum hilang namun Kian pudar dan warna kulit lebih sekata..apa yang penting produk nie selamat digunakan tanpa was-was.. rasa muda pulak walau umur dah jejak 45 tahun. Alhamdulillah fikir positif untuk kekal muda muda. Terima kasih Nk beri nafas baru pada kulitku 🥰❤️.
Sity Ahmad Fuad

Terima kasih NK Age Reverse! Skin care terbaik yg pernah sy gunakan.. Formulasi dr kombinasi bahan active dlm NK Age Reverse Cleanser menjadikan kulit wajah sy lembut dan anjal tanpa rasa kering walaupun pd penggunaan pertama kali, hebatkan🥰🥰… Ini lah skin care yg sy cari selama ini, semuanya dalam 1 dgn penggunaan yg sgt ringkas dan hasil yg sgt hebat… Sy sgt teruja dgn NK Age Reverse Cleanser.
Norazmira Muhamad

NK memang terbaik. Hanya dengan satu produk cleanser sahaja mampu memberikan hasil rawatan kulit yang betul-betul berkesan. I really love NK cleanser. Terima kasih kerana menghasilkan produk yang  hebat ini pada harga mampu milik. Saya takkan bertukar kepada produk lain ❤
Syuhaniz Ab Ghani

Tak Risau Lagi, Masalah Akan Selesai

Sebab, Age-Reverse Cleanser akan membersihkan kulit muka anda dari semua jenis kotoran, makeup, minyak, peluh, daki. Serta memberikan kulit muka idaman anda tanpa rawatan laser yang mahal, facial treatment yang menyakitkan, rutin skincare yang melecehkan.

N

Jangan risau lagi wudu' tak kena kulit sebab pakai makeup

N

Tambah yakin - Tak runsing lagi muka nampak berkilat sebab berminyak

N

Lebih selesa - Tak risau jerawat tumbuh sebab pores tersumbat

N

Tak segan nak jumpa orang bila wajah nampak bersih, sihat dan segar

Soalan Lazim

Siapakah Pengasas NK

Pengasas NK – Prof. Madya Dr. Siti Hamidah yang mempunyai 20 tahun pengalaman. Merupakan pakar rujuk bagi bidang teknologi nano micellar di Malaysia. Juga memegang jawatan sebagai ketua makmal WIT di MJIIT UTM. Pemenang anugerah best women inventor ICAN-Toronto, Canada.

NK telah memenangi pelbagai anugerah penyelidikan dan inovasi di peringkat kebangsaan dan antarabangsa, termasuk;

  • International Conference and Exposition on Inventions by Institutions of Higher Learning (PECIPTA 2017) (Emas dan Semi Grand)
  • Malaysia Technology Expo 2020 (Emas)
  • 5th International Invention Innovation Competition in Canada 2020 (Emas, Spesial, Best Woman Inventor)
  • Tech Planter in Malaysia 2020 (anugerah Leave a Nest)

Melalui anugerah Leave a Nest oleh Leave a Nest Group Japan, NK sedang dalam proses untuk menjalinkan kerjasama dengan Rohto Pharmaceutical Co. Ltd., iaitu syarikat pengeluar produk penjagaan kulit terkemuka di Jepun.

Jaminan Keselamatan

LAB TESTED – Malaysian Bioeconomy Dev. Corp ISO17025 (Hanya 3 Kosmetik DiMalaysia Lulus Ujian Ini)
APPROVED BY SIRIM – Skin Irritation Test, Absorption Test, Wound Healing Properties
KKM  NOT210300494K

Full Ingredients

Aqua, Rose Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Bee Venom, Lauryl Glucoside. Sodium Methyl Cocoyl Taurate. Rossele Extract, Tsubaki Extract, Paeony Extract. Hydroxyacetophenone, 1-2-Hexanediol. Sodium Hyaluronate. Geranium Oil, Rosewood Oil, Lavendar Oil, Lemon Peel Oil, Papermint Oil.

TIDAK MENGANDUNGI:
Merkuri, Lead, Clay, Hydroquinone, Paraben, Formaldehyde, Sodium lauryl sulphate (SLS), Petrolatum, Triclosan, Oxybenzone. Bebas racun berjadual dan bahan sintetik berbahaya.

Cara Guna

#1. Guna Tangan – Titiskan sedikit NK-AR ke tapak tangan dan ratakan keseluruh wajah. Guna jari untuk sedikit urutan circular. Biarkan sekejap (3-10minit) sebelum dibilas dengan air.

#2. Guna Kapas – Titiskan Sedikit NK-AR ke kapas dan sapu keseluruh wajah. Boleh dibilas dengan air jika mahu.

Nota: Pastikan muka dan tangan tidak dibasahkan sebelum apply NK-AR untuk kesan terbaik.

Untuk penyerapan BeuT-Complex yang paling optimum, biarkan NK-AR dalam 3-10minit sebelum bilas. Guna sekurang-kurangnya 2 kali sehari, pagi dan malam.

Bila Nampak Kesan

BeuT-Complex™ mengandungi bahan aktif Bee Venom yang membuatkan kulit menjadi tegang sejurus selepas pengunaan pertama. Rata-rata pengguna akan nampak perubahan lepas 7 hari.

Berapa Lama Tahan

Sebotol Age-Reverse Cleanser mengandungi 100ml. Boleh digunakan selama 1 bulan (angaran) jika mencuci 2 kali sehari. Tamat tempoh 1 tahun 1/2 selepas dibuka. Simpan disuhu bilik.

Hanya 119, Dapatkan Skincare Yang Boleh Anda Banggakan Harini!

Harga Asal: RM159

Jimat RM40 sekarang dan tuntut VIP Bonus secara percuma. Age-Reverse Cleanser ini sangat terhad. Sila dapatkan segera agar tidak perlu menunggu lama.

Diuruskan oleh: Nofa Prima Enterprise (002554212-V), Universal 360, Jalan Raya 2, Taman Serdang Raya, 43300 Seri Kembangan, Selangor | +60 11-2822 4252 | admin@nkskincare.my

Disclaimer: This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!